Termeni si conditii

 

Obiectul contractului

Prezentul contract este valabil dupa lansarea comenzii de produse pe site-ul www.installhome.ro.
Obiectul contractului il constituie vanzarea si livrarea produselor listate pe site-ul installhome.ro in baza comenzii ferme a Clientului, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre personalul Installhome Sells SRL.
Alte produse si servicii oferite de Installhome vor fi cuprinse in anexe separate.


Conditii de livrare si plata

Livrarea produselor se va face catre firma de curierat sau catre delegatul firmei Installhome.
Installhome va livra produsele comandate pe cheltuiala sa in cazul comenzilor cu valori de peste 100 Lei pe raza Bucuresti; exceptie fac produsele cu greutati mai mari de 100 kg.
In cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este diponibil, societatea va va informa despre aceasta situatie iar sumele pe care le-ati varsat va vor fi restituite in termen de maxim 20 zile.
Vanzatorul va poate livra un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul Dumneavoastra.
Plata produselor se va face numerar sau virament bancar in LEI, astfel: plata ramburs cu numerar la primirea coletului de la agentul firmei de curierat rapid care va livra produsele la adresa solicitata de Dvs. sau cu ordin de plata, in baza facturii proforme (produsele vor fi expediate dupa confirmarea platii in contul nostru).
Detalii suplimentare despre livrare si plata.


Termene de livrare

Produsele vor fi livrate, fie din depozitul nostru sau direct din depozitul furnizorului, in limita stocului disponibil.
Termenul de livrare este estimat intre 1 si 4 zile de la data primirii comenzii, exceptand zilele nelucratoare si sarbatorile oficiale.
In cazul aparitiei unor intarzieri de livrare, vanzatorul se obliga sa anunte beneficiarul prin email sau telefonic.


Garantii

Perioada si conditiile de garantie pentru produsele comercializate sunt mentionate in certificatul de garantie care insoteste fiecare produs; acestea sunt stabilite de fiecare producator in parte.


Raspundere

Anumite caracteristici sau preturi, pot fi modificate de catre societate fara preaviz sau pot contine erori de operare.
S.C. Installhome Sells S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.
Promotiile prezente pe pagina web sunt valabile in limita stocului disponibil.


Arbitraj

In cazul unor neintelegeri intre parti, ce pot aparea din sau in legatura cu prezentul Contract, acestea se vor solutiona pe cale amiabila.
In caz de nesolutionare pe cale amiabila, toate neintelegerile ce decurg din si in legatura cu acest contract, vor fi solutionate de catre Camera Internationala de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.


Confidentialitate

Securitatea datelor personale si a informatiilor. Administratorul Installhome Sells SRL asigura confidentialitatea informatiei cu caracter personal inclusa in formularul de inregistrare pe site.
Datele cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client si, dupa caz, pentru a transmite informatii legate de promotiile noastre.
Installhome Sells SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.
Cu toate acestea, Installhome Sells SRL va fi nevoit sa transmita o parte sau toate acceste informatii atunci cand o cere legea sau in cazurile cand persoanele vor aduce probe suficiente despre faptul ca informatia din contul Dvs. prin continutul sau incalca drepturile sau interesele legitime ale tertilor.