Uscatoare de maini Mediclinics

Utilizarea uscatoarelor de maini este o solutie din ce in ce mai des intalnita, datorita numeroaselor sale avantaje in comparatie cu alte metode de uscare a mainilor; astfel acestea au devenit mai populare si familiare. In zilele noastre, rar mai vedem o toaleta publica fara un uscator de maini.
In prezent, Mediclinics ca rezultat al inovatiei continue, pune la dispozitie 3 game de uscatoare de maini, impartite in 8 familii.
Acestea sunt disponibile in diferite finisaje si nivelurile de performanta, ceea ce inseamna ca Mediclinics ofera o gama larga de solutii pentru uscarea mainilor, fie dintr-o perspectiva traditionala, fie printr-o perspectiva eco-fast (high speed).

Uscatoare de maini Mediclinics

Avantajele uscatoarelor de maini High speed

Uscatoarele de maini High speed au devenit o referinta de piata pentru solutii de uscare a mainilor. Cu o uscare mai rapida decat modelele traditionale, aceste uscatoare ating un nivel inalt de satisfactie a utilizatorilor. Acestea sunt extrem de eficiente in ceea ce priveste consumul de energie, pentru a realiza o reducere semnificativa a costurilor operationale, pentru a imbunatati performanta cladirilor si de a reduce nivelul emisiilor de CO2.

Avantajele uscatoarelor de maini traditionale

Uscatoare de maini traditionale (uscatoare de maini cu aer cald) sunt optiunea perfecta pentru locatiile in care este necesar un nivel de zgomot redus, cum ar fi biblioteci, teatre, cinematografe, etc. In ultimul caz, robustetea si durabilitatea acestor uscatoare este ideala pentru utilizarea in spatiile publice unde exista risc de vandalism.
Aceste uscatoare de maini continua sa fie, prin urmare, o solutie buna in multe cazuri, asa ca Mediclinics ofera una dintre cele mai diversificate game de uscatoare de maini de pe piata.

ECO-HIGH SPEED

Mai rapid, mai sigur, mai curat si mai prietenos cu mediul. Principalele avantaje ale acestor uscatoare de maini sunt:
✓ reducerea timpului de uscare (intre 8 si 15 secunde).
✓ garantie extinsa, de pana la 10 ani.
✓ uscare de 3 ori mai rapida decat modelele traditionale, reducand astfel timpii de asteptare si cresterea fluxului de trafic.
✓ consum redus de energie. - nivelul redus al emisiilor de CO2 in atmosfera.
✓ nivelurile de zgomot redus in comparatie cu alte modele concurente.
✓ reducerea consumului de energie variaza intre 80% si 90%, in comparatie cu alte uscatoare traditionale.
Certificare Blue Angel este o eticheta ecologica acordata de guvernul federal german pentru protectia mediului inconjurator.
Principalele obiective ale acestei etichete ecologice sunt: ​​protectia climei, reducerea consumului de energie si pentru prevenirea emisiilor de agenti poluanti si deseuri
Eticheta Blue Angel certifica urmatoarele avantaje:
✓ consumul redus de energie.
✓ obtinerea indici mari de uscare intr-un timp scurt.
✓ sunt robuste, sigure si sunt proiectate cu materiale reciclabile

Uscatoare de maini Mediclinics

ENERGY SAVINGS

Noile tehnologii aplicate acestor uscatoare de maini le face sa consume mult mai putin.

ULTRA-FAST DRYING TIME

Timpul de uscare al uscatoarelor conventionale este de peste 30 secunde, astfel incat modele DualFlow PLUS, MACHFLOW si SPEEDFLOW sunt de patru ori mai rapide (8-15 secunde). Sunt fara indoiala, unele dintre cele mai rapide uscatoare de maini de pe piata.

CARING FOR THE ENVIRORMENT

Nivelul emisiilor de CO2 al unui uscator de maini traditional este aproximativ 4,5 g CO2 / ciclu de uscare (*). Emisia de CO2 nivelurile unui DualFlow Plus, Machflow sau Speedflow este aproximativ 0,8 g CO2 /ciclu de uscare (*). Acestea sunt cu siguranta cele mai scazute niveluri de emisii de CO2 de pe piata.

MINIMUM NOISE POLLUTION

Se estimeaza ca zgomotul unui uscator de maini este de aproximativ 90 dB, astfel la modelele DualFlow PLUS, MACHFLOW si SPEEDFLOW, este cu 15% și 30% sub acest nivel. Aceste sunt, fara indoiala, cele mai scazute niveluri de zgomot de pe piata.
 
(*) Datele sunt calculate luand in considerare emisiile medii in grame de CO2 / kWh.