Dreptul de retragere

Pentru orice problema legata de produsele comandate va rugam sa contactati Departamentul Vanzari, pentru o solutionare cat mai rapida.
Puteti insa sa returanti produsele care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara obligatia de a invoca vreun motiv.
In conformitate cu dispozitiile OG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de produs, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.
Produsele achizitionate se pot returna, (pe cat posibil in ambalajul original), neutilizate si in aceeasi stare in care au fost receptionate si trebuie sa fie insotit de toate accesoriile si manualele de utilizare incluse, precum si certificatul de garantie (in original).
Nu se accepta returnare produselor care au fost utilizate, incercate si care prezinta urme de montaj, lovituri, ciobiri, zgarieturi, etc.
In conformitate cu prevederile ordonantei, rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului, adica data primirii in magazin/depozit al produsului.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
La receptionarea coletului, personalul S.C. Installhome Sells S.R.L. va verifica produsele returnate, iar totul este in regula, primesti o confirmare si in scurt timp un alt produs la schimb sau banii inapoi. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport (atat de livrare, cat si la retur).

Procedura de returnare a produselor

  • 1. Completeza informatiile solicitate si valideza cererea in Formularul de returnare produse (descarca)
  • 2. Formularul de retur trebuie sa fie semnat si trimis la adresa de email: office @installhome.ro sau prin posta la adresa: Aleea Pricopan nr. 6A, Bl. 17, Sc. 1, Ap. 19, sector 5, Bucuresti.
Ambalarea corespunzatoare a produsului si includerea documentelor necesare pentru expediere sunt in sarcina clientului. Acest serviciu este dedicat strict persoanelor fizice.