Clestii Knipex Cobra

Performantele clestilor tip papagal Cobra.

Cu Knipex Cobra nu trebuie sa mai pierdeti timpul încercând reglati si sa deschideti falcile clestelui.
Pot fi reglati direct pe piesa de prelucrat, pur si simplu aplicati falca superioara pe piesa de prelucrat, apasati butonul si impingeti falca inferioara pe pozitie.
In functie de tip clestii Knipex Cobra permit o ajustare fina cu 11 (XS) pana la 20 (XXL) de pozitii de reglare. Suprafere de prindere cu dinti special întariti (aprox. 61 HRC) cu rezistenta ridicata la uzura.
Cu mai mult de un secol experienta în fabricarea clestilor de calitate, Knipex este recunoscut in principal pentru performantele clestilor Cobra utilizati cu succes in lucrari de instalatii sanitare si termice.


La fel ca sarpele care a dat numele gamei, dintii Cobra apuca ferm piesa si nu vor aluneca pe teava sau piulite, prinderea fiind cu autoblocare.
Knipex Cobra

Modelele de baza Cobra sunt XS, 125, 150, 180, 250, 300, XL si XL, urmate de Cobra SmartGrip, QuickSet, ExtraSlim, cromate si modele VDE.

Avantaje

  • Unelte Knipex sunt caracterizate prin rezistenta, durabilitate, design ergonomic si precizie.
  • Chiar si în conditii dificile, aceste unelte de înalta calitate asigura o manevrare ideala ti rezultate perfecte.
  • Manerele previn ciupirea degetelor si sunt scoperite cu un plastic texturat aderent.
  • Sunt facricati din otel crom vanadiu, forjat si calit cu ulei în mai multe etape.
Knipex produce o gama de peste 1.000 de modele diferite de clesti si unelte pentru cele mai variate utilizari si aplicatii in instalatii, constructii, lucrari electrice si service auto.